Angajamentul față de mediu al companiei Mitsubishi Electric Group

Angajamentul

Angajamentul companiei noastre

Definirea viitorului

Timp de peste 90 de ani, Mitsubishi Electric a stabilit noi standarde în domeniul tehnologiei referitoare la aer condiționat și pompe de căldură și este unul dintre principalii producători din acest domeniu pe scară globală.

În domeniul de aplicare al programului nostru Eco Changes,contribuim în mod activ la crearea unei societăți eco-durabile și la protecția mediului înconjurător.

Din acest motiv, ne-am conformat noii directive EcoDesign a UE și am adaptat gama noastră de produse noilor valori ale măsurătorilor sezoniere.

Protecția mediului activă: viziunea noastră cu privire la mediu pentru 2021

Environmental Vision 2021

Environmental Vision 2021 este programul de gestiune a mediului înconjurător pe termen lung al societății Mitsubishi Electric și își propune să atingă până în 2021, data aniversării centenarului de la înfiinţarea companiei, rezultate semnificative și specifice în acest domeniu.

Programul se bazează pe principiul "Tehnologie și Acțiune" și își propune să contribuie în mod pozitiv la conservarea planetei Pământ și a populației sale.

Obiectivele acestui program sunt:

  • prevenirea încălzirii globale
  • crearea unei societăţi bazate pe reciclare
  • asigurarea armoniei cu natura
  • promova conștientizării problemelor de mediu.

Angajamentul față de mediu al companiei Mitsubishi Electric Group

Eco Changes

Acest amplu program de mediu cuprinde noul motto referitor la mediul al companiei Mitsubishi Electric: Eco Changes - pentru un viitor mai ecologic.

În conformitate cu ”Schimbările către mai bine”, motto-ul companiei Mitsubishi Electric care reflectă angajamentul continuu al companiei către identificarea și implementarea de îmbunătăţiri, Eco Changes este expresia angajamentului companiei Mitsubishi Electric față de gestionarea mediului și comunică eforturile continue efectuate de către companie pentru un viitor mai ecologic datorită unor tehnologii de mediu de ultimă oră și a unui know-how în domeniul producției, pentru o societate durabilă.